Boka pass!

Yogakurs

Yogakurs på Kupolen
Den 16 September 2018 drar det igång en ny yogakurs här på Kupolen, kursen kommer likt tidigare innehålla 12st tillfällen.
Yoga riktar sig till dig som vill finna balans, styrka och smidighet i din kropp, både mentalt och fysiskt. Här arbetar du med balansen i kroppen med fokus på andning och närvaro. Genom olika kroppspositioner dämpar du stress och kan göra dig uppmärksam på olika kroppsliga obalanser i ditt liv.

Yoga kan alla utföra, både du som deltagit tidigare och du som är helt nybörjare. Kursen är väldigt anpassningsbar, det innebär att även du som har vissa fysiska hinder även kan delta. Meddela instruktörerna innan kursen startar om du har något fysiskt hinder så får du alternativa rörelser att göra.

Instruktörer
Agneta och Helena har tidigare haft kurser i yoga hos oss på Kupolen som varit väldigt uppskattat. Tveka inte att kontakta oss på info@kupolen.se om du har några frågor eller funderingar kring kursen.

Tid & Plats
Kursen startar 16 september och innehåller 12st tillfälle.
Söndagar 09.30-10.30

Anmälan skickas till info@kupolen, ange namn (för- och efternamn), mobilnummer och mejladress.

Kursen hålls på Kupolen och det finns möjlighet att komma på drop-in platser under alla pass. Drop-in behöver inte bokas i förväg, du dyker helt enkelt upp 15-20minuter innan passet startar och anmäler dig. Betalning sker på plats, kontant eller swish. Kursen hålls på 3dje våningen i vår gruppsal.

Priser

Hela kursen Drop-in
Kupolenkund* 1 080kr 150kr/gång
Ej kund 1 440kr 150kr/gång

*Kupolenkund innebär du som har aktivt träningskort hos Kupolen

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!