Boka pass!

Spin of Hope 2018

Vad är Spin of Hope?
Spin of Hope är ett evenemang som riktar sig mot att stödja drabbade barn och familjer genom att samla in pengar till Barncancerfonden. Pengarna går därefter till forskning, drabbade och anhöriga.

Man deltar i lag om 1-12 personer som turas om att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Det går även att boka in sig på drop-in cyklar om man inte får ihop ett lag. Lagavgiften är 1500kr, det blir 125kr/person om man är 12 personer i ett lag. Givetvis går hela deltagaravgiften till Barncancerfonden. Om du vill bidra extra mycket kan du köpa en "Guldcykel" som kostar 3 000kr, du får då en guldmarkering på din cykel.

Historik
i december 2008 startades en projektgrupp bestående av 3 personer som hade som mål att starta ett återkommande evenemang till förmån för Barncancerfonden.

Målsättningen var att få ett 30-tal anläggningar att delta i Spin of Hope, anläggningarna skulle se det som en bra Öppet Hus-aktivitet samtidigt som man kunde vara säker på att alla insamlade pengar gick direkt till Barncancerfonden och de lokala barncancerföreningarna.

Idag har, sedan starten 2009, över 135 000 personer deltagit i Spin of Hope och tillsammans tjänat in 26 000 0000 kr som gått direkt till Bancenderfonden för att stötta forskning, drabbade och anhöriga.

Spin of Hope på Kupolen
Vi på Kupolen arrangerar för femte (!) året i rad Spin of Hope och för varje år som går så överraskar våra grymma deltagare oss med sin härliga kämparglöd och vilja att hjälpa. 2018 kommer inte vara något undantag, vi kommer likt förgående år köra våra härliga pass med grymma instruktörer.

Vi kommer gå ut mer mer information inom kort, då vi presenterar vi instruktörer och passen som kommer hållas under dagen.

Har du inte anmält ert lag ännu? Då är det hög tid att göra det nu, cyklarna går åt en efter en. KLICKA HÄR för att komma till anmälningssidan!

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!