Boka pass!

Specifik Cykelträning

Vill du utmana dig själv? Komma ännu längre med din träning?
Tisdagar och Fredagar kommer våra duktiga och erfarna instruktörer Brian Malmberg och Elaine Petersson hålla pass på Kupolen. Passen kommer planeras in under en sammanhängande 6-månadersperiod. Under varje pass kommer vi ha ett inledande spinningpass och avslutar med styrketräning för att du ska få ut den mest optimala träningen.

Under denna period kommer träningen bitvis stegras i intensitet och styrka. Passen kommer utformas för cyklister men passar likväl för dig som vill komma längre i din träning. Vi rekommenderar dig att försöka delta på alla pass för att kunna hänga med i utvecklingen.

Anmäler du dig till passen under oktober månad erbjuder vi ett inledande konditionstest av vår PT. Fullföljer du sedan passen så kommer vi följa upp dig efter dessa 6 månader med ytterligare ett konditionstest. Detta för att du enkelt ska kunna hålla koll på hur du utvecklas under perioden.

Anmälan
Välkommen med anmälan till informationsträff och inledande träningstillfälle den 2/10 kl. 19.15. Anmälan skickas till info@kupolen.se, anmälan gäller då dig som tänkt gå hela 6 månaders perioden. Personer som tänker gå hela perioden prioriteras.

Det kommer finnas ett pass på tisdagar som börjar 19.15 här kommer Brian och Elaine fokusera på kondition och cykel men det kommer också vara en del styrka. Fortsättningsvis på fredagar 17.00 kommer de fokusera styrka med inblandning med kondition och cykling.
OBS! Juluppehåll 21/12 - 8/1-19!

Träningen inkluderas i vårt gruppträningsutbud, det vill säga att inga extra kostnader tillkommer för att delta under dessa 6 månader. Förutsättningarna är att du har ett aktivt träningskort under hela perioden.

Har du anmält dig till kursen? Läs gärna mer HÄR om borgskalan som vi kommer använda under passens gång.

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!