Boka pass!

Fysioterapi/Sjukgymnastik

Vi har flertalet duktiga fysioterapeuter som tar hand om dig för att ge dig bästa möjliga vård. Vi erbjuder modern rehabilitering baserad på senaste forskningen och på den erfarenhet som byggts upp. Vi har både spetskompetens och bredd med många olika former av behandlingar. Kupolens fysioterapeuter har vidareutbildning inom Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) och Idrottsmedicin.

Som fysioterapeuter arbetar vi med att förebygga, undersöka och behandla funktionsstörningar som på olika sätt begränsar eller hotar att begränsa en människas förmåga att röra sig. Vi arbetar med många olika patientgrupper, i alla åldrar, och har ett självständigt ansvar för bedömning, val av åtgärder, genomförande av behandling och utvärdering.

Vi arbetar inom hela området av nack-, rygg-, led- och muskelbesvär samt idrottsskador som är ett av våra specialområden. Du är välkommen att konsultera oss så att vi kan råda dig till den bästa möjliga behandlingen. Vi har goda kontakter med läkare och andra specialister inom sjukvården som möjliggör ett snabbt omhändertagande.

Vill du boka en tid hos oss?
Du bokar enkelt via våra receptionister på 0435 108 90, hit kan du även ringa om du har frågor eller funderingar kring behandling. Vid bokning behöver vi dina personuppgifter och telefonnummer. Vi hanterar alla personuppgifter enligt lagen GDPR (Dataskyddsförordningen, klicka här för att läsa vår policy) vilket gör att du kan känna dig helt trygg hos oss.

Vi är anslutna till landstinget Region Skåne vilket gör att ett besök hos våra fysioterapeuter omfattas av högkostnadsskyddet. Priset för ett besök, enligt Region Skånes prislista, ligger på 200 kr i dagsläget. Högkostnadsskyddet ligger på 1200 kr och innebär att du som patient aldrig ska behöva mer än 1200 kr per år i patientavgifter. Du som är under 20 år eller över 85 år betalar ingen besöksavgift och går alltså kostnadsfritt. Tänk på att för sent återbud (senast 24h innan)/uteblivet besök debiteras med dubbel patientavgift (400 kr) även om du har frikort. Det går bra att lämna återbud på vår telefonsvarare som finns på dygnet runt.

Läs gärna igenom sidan ”Första besöket” inför din första tid hos oss.

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!