Boka pass!

Priser

På vår träningsanläggning är alla välkomna att träna. I alla träningskort får du tillträde till hela vår träningsanläggning på källar- och entréplan. Dessutom ingår alla våra gruppass i träningskorten.

Ordinarie *Student/pensionär
Autogiro 279kr / månaden 209kr / månaden

* Studentpris gäller enbart vid uppvisande av studentkort om du är över 18 år
Lägsta tillåtna ålder på gymmet är 15 år.
Under 18 år krävs målsmans godkännande i form av underskrift.

Betalningssätt

Autogiro är vårt vanligaste sålda träningskort, det är perfekt för dig som vill fokusera helt och hållet på din träning och slippa onödiga avbrott. Autogirot tecknas löpande vilket innebär att det fortlöper tills den dagen du väljer att säga upp det. Vi har två månaders bindningstid vid uppsägning av autogiro.

Ska du iväg eller inte har möjlighet att träna under en tid? Med ett avtal hos oss har du möjlighet att pausa ditt kort 1-2 månader under en 12 månaders period.

Du har även möjlighet att betala träningskortet kontant om det passar bättre, då gäller nedanstående priser.

Ordinarie *Student/pensionär
3 månader 1 040 kr 785 kr
6 månader 1 845 kr 1 415 kr
12 månader 3 350 kr 2 510kr

Uppsägning av kontrakt
Uppsägning av autogiro ska göras skriftligt hos Kupolen, det är 2 månaders uppsägningstid på avtalet. Detta innebär att om du vill säga upp dit kontrakt t.o.m 30/6 måste du säga upp det senast 30/4. När du säger upp avtalet får du en uppsägningsbekräftelse där det tydligt framgår sista giltlighetsdag samt sista autogirodragning. Tänk på att du inte kan ta bort ditt autogiromedgivande innan avtalstiden gått ut. Om du tar bort ditt medgivande kommer du debiteras via faktura med påminnelseavgift och fakturaavgift.

---
Meddelande för nuvarande kunder publicerat 2022-10-20:

Hej,

Från och med 1 Januari 2023 kommer vi justera våra priser på träningskorten. Detta kommer innebära att för dig som har ett aktivt träningskort på autogiro kommer prisjusteringen börja gälla för den dragning som görs 27 December 2022 vilket avser gälla Januari 2023. Du som har ett kontant träningskort behåller ditt avtal under hela avtalsperioden, därefter gäller det nya priset.

Prisjusteringen gör vi på Kupolen för att vi ska kunna vidareutveckla vår anläggning och möta de behov som finns hos våra friskvårdstränare. Kupolen kommer under 2023 bland annat investera i ett nytt gruppbokningssystem med tillhörande mobilapp samtidigt som vi hela tiden investerar i vår befintliga utrustning.

Våra nya priser kommer se ut enligt följande:
279kr / månaden – ordinarie pris
209kr / månaden – student och pensionär

Du behöver inte göra något om du inte har några invändningar mot prisjusteringen. Du som kund har alltid rätt att avbryta avtalet om du inte önskar fortsätta träna hos oss. Kupolen tillämpar 2 månaders uppsägningstid (hela månader). Om du inte meddelar oss senast 2022-11-14 med dina invändningar kommer ditt avtal automatiskt gå över till det nya priset 2023-01-01.

Tack för att du väljer att träna hos oss!

De flesta av våra kunder föredrar månadsvis betalning via autogiro enligt PDFen nedan:

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!