Boka pass!

Priser

På vår träningsanläggning är alla välkomna att träna. I alla träningskort får du tillträde till hela vår träningsanläggning på källar- och entréplan. Dessutom ingår alla våra gruppass i träningskorten.

Ordinarie *Student/pensionär
Autogiro 249kr / månaden 199kr / månaden

* Studentpris gäller enbart vid uppvisande av studentkort om du är över 18 år
Lägsta tillåtna ålder på gymmet är 15 år.
Under 18 år krävs målsmans godkännande i form av underskrift.

Betalningssätt

Autogiro är vårt vanligaste sålda träningskort, det är perfekt för dig som vill fokusera helt och hållet på din träning och slippa onödiga avbrott. Autogirot tecknas löpande vilket innebär att det fortlöper tills den dagen du väljer att säga upp det. Vi har två månaders bindningstid vid uppsägning av autogiro.

Ska du iväg eller inte har möjlighet att träna under en tid? Med ett avtal hos oss har du möjlighet att pausa ditt kort 1-2 månader under en 12 månaders period.

Du har även möjlighet att betala träningskortet kontant om det passar bättre, då gäller nedanstående priser.

Ordinarie *Student/pensionär
3 månader 927 kr 747 kr
6 månader 1 674 kr 1 374 kr
12 månader 2 988 kr 2 388kr

Uppsägning av kontrakt
Uppsägning av autogiro ska göras skriftligt hos Kupolen, det är 2 månaders uppsägningstid på avtalet. Detta innebär att om du vill säga upp dit kontrakt t.o.m 30/6 måste du säga upp det senast 30/4. När du säger upp avtalet får du en uppsägningsbekräftelse där det tydligt framgår sista giltlighetsdag samt sista autogirodragning. Tänk på att du inte kan ta bort ditt autogiromedgivande innan avtalstiden gått ut. Om du tar bort ditt medgivande kommer du debiteras via faktura med påminnelseavgift och fakturaavgift.

De flesta av våra kunder föredrar månadsvis betalning via autogiro enligt PDFen nedan:

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!