Boka pass!

Kiropraktik/Massage

Kiropraktik
Som kiropraktor letar man efter obalans och rörelseinkränkningar i skelett, muskler och leder i din kropp. Dessa uppkommer då du t.ex. felbelastar olika delar av kroppen. Din kropp kompenserar detta genom att låta andra, närliggande muskler och leder arbeta hårdare, och därför uppkommer irritationen och smärtan utanför det direkta problemområdet.

Vår kiropraktor Christian Segerfalk är specialutbildad för att genom rörelsepalpation, ortopediska och neurologiska tester upptäcka och behandla besvär. Även genomgång av patientens sjukdomshistoria och patientens aktiva delaktighet ingår som ett led i behandlingen. Genom att samtidigt som du tränar på egenhand och bryter osunda levnadsmönster, kan besvär som kanske varit orsaken till problemet upphöra.

Vill du boka en tid till Christian?
Du kan ringa våra receptionister på 0435 108 90 eller ringa direkt till Christian på nummer 0435 105 06. Ett besök hos Christian kostar 650kr och ingår inte i högkostnadsskyddet. Vill du läsa mer information? Gå in på www.segerfalkchiropraktorklinik.se

Massage
Hos en massör kan du få hjälp med din muskelvärk och dina spänningsbesvär. Massage är en djupgående och läkande behandling, musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation.

Massagen kombineras med specifik behandling av triggerpunkter. En triggerpunkt, eller en muskelknuta som många kallar det, är en öm punkt i en muskel, som kan vara mer eller mindre aktiv. En aktiv punkt kännetecknas av att den ger en utstrålande smärta eller förnimmelse över ett visst område av kroppen då man trycker på den.

Tidsbokning och kostnad
För att boka tid till vår massör Emma ringer du enkelt till receptionen på 0435 108 90 och bokar in en tid.
Besök hos vår massör går inte under högkostnadsskyddet men har du friskvårdspengar via ditt arbete så går det bra att nyttja dessa till massage.

Djupgående massage av valda problemområden
30 minuter - 350kr
45 minuter - 510kr
Osäker på vad som passar? Rådfråga vid bokning!

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!