Boka pass!

Gruppträning

Gruppträning
Du som har träningskort på Kupolen har nu möjlighet att vara med på våra gruppträningspass. Vi erbjuder:
Alla kan träna gruppass, både gammal som ung, oavsett erfarenhet. Du bestämmer själv intensiteten vilket gör att träningen passar alla.

För att boka något av våra pass använder du länken till vänster eller länken längst ner på sidan, du kan även trycka här så kommer du direkt till sidan: BOKA HÄR

Måndag 08.50 Seniorpower
10.00 Seniorpower
18.00 Tabata 45
19.00 BOX
Tisdag 17.30 Core 30
18.15 Spinning 45
Onsdag 17.30 Cirkelpass styrka
18.30 Cirkelpass pulsen
Torsdag 06:15 Wake Me Up! (cirkel)
08.50 Seniorpower
10.00 Seniorpower
18.00 Spinning 30
18.45 DJ Fys
Fredag 09.30 Easy spinning
Lördag
Söndag 09.30 Yogakurs*

* Yogakursen ingår inte i träningskortet utan är en kurs som erbjuds för alla, oavsett medlem eller ej. Välkommen att läsa mer om kursen HÄR.

Funkar inte bokningen för dig?
Det kan då vara så att funktionen inte är aktiverad för dig ännu. Kontakta receptionen på info@kupolen.se eller 0435 108 90 så fixar vi det!

Inloggningsuppgifterna är din mejl du angav när du teckna ditt kontrakt och de fyra sista siffrorna i din tagg är lösenordet.

Avbokning/Reservplatser
När du bokar dig på våra gruppass så har du som deltagare eget ansvar att boka av dig om du inte kan komma på passet. Du måste göra din avbokning senast 3 timmar innan passet börjar. Gör du ingen avanmälan så kommer vi anteckna ditt uteblivna pass och vidtar därefter åtgärder vid flera missade pass. Du kan alltid ringa receptionen och lämna meddelande på vår telefonsvarare om något oförutsett har hänt.

På vissa pass kan man hamna som reserv, detta betyder att du står i kö för att komma in som ordinarie deltagare på passet. För varje avbokning av ordinarie plats som sker så flyttas en ny reserv upp och blir ordinarie. Ett mejl går ut till alla reserver som blivit ordinarie, därför kan det vara bra att ha koll på sin mejl om man är reserv till ett pass.

Senior Power
Ett träningspass anpassat efter seniorer där vi tränar bland annat balans, kondition, koordination och styrka. Vi försöker blanda lite skoj och lek med allvar. Vi kommer att träna med kroppsvikten i största mån men en del redskap kommer att finnas

Tabata 45
Detta är ett intensivt pass för hela kroppen där vi arbetar både med kroppsvikt och redskap . Vi arbetar i 20 sekunders intervaller med 10 sekunder vila mellan.

BOX
Boxning inspirerat pass där du får utmana konditionen samtidigt som du slår olika teknikslag på mitsar och i luften. Även kroppsviktsövningar förekommer.

Core 30
Kortare och lugnare träningspass för bålen. Här fokuserar vi på musklerna kring bålen så som mage, rygg, höft och säte. Ett Perfekt pass för dig som behöver stärka upp detta område.

Spinning 30/45
Spinningpass med Diana som är utformade så att både nybörjare samt den vana motionären kan få till ett riktigt utmanande pass. Passet är 30/45 minuter effektiv spinning.

Cirkelpass styrka
Detta är ett pass för dig som vill träna hela hela kroppen där fokus är på styrka. Vi arbetar både med kroppsvikt och med redskap i intervallform.

Cirkelpass pulsen
På detta passet arbetar vi i intervallform med pulshöjande övningar för hela kroppen.

Wake me up
Vill du få träningen gjord innan jobbet är detta ett pass för dig. Vi kör en genomkörare för hela kroppen i en klassisk cirkelträning tidigt på morgonen. Starta dagen på absolut bästa sättet och slipp tänka på träningen efter jobbet.

DJ fys
DJ fys är ett intervallpass med både styrka och kondition, en riktig genomkörare för hela kroppen.

Easy spinning
Här har vi ett spinning-pass som passar alla. Mellan varje låt håller vi en kortare paus. Vill du så finns det möjlighet att dra på ordentligt under låtarna men du kan även köra efter ett lugnare tempo.

Fritt WiFi
Nu kan vi äntligen erbjuda gratis WIFI när du är här och tränar. Anslag med nätverksnamn och lösenord finns på anslagstavlan i gymmet, välkommen att börja surfa

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!