Boka pass!

Gruppträning

Gruppträning
Du som har träningskort på Kupolen har nu möjlighet att vara med på våra gruppträningspass. Vi erbjuder:
Alla kan träna gruppass, både gammal som ung, oavsett erfarenhet. Du bestämmer själv intensiteten vilket gör att träningen passar alla.

För att boka något av våra pass använder du länken till vänster eller länken längst ner på sidan, du kan även trycka här så kommer du direkt till sidan: BOKA HÄR

Måndag 08:50 Seniorpower
10:00 Seniorpower
17:30 Core 30
18:00 Army
Tisdag 17:00 Box
18:00 3x20
Onsdag 17:00 Tabata 45
18:00 Cirkelträning
Torsdag 06:15 Wake Me Up! (cirkel)
08:50 Seniorpower
10:00 Seniorpower
16:45 Cirkelträning
Fredag
Lördag
Söndag

Funkar inte bokningen för dig?
Det kan då vara så att funktionen inte är aktiverad för dig ännu. Kontakta receptionen på info@kupolen.se eller 0435 108 90 så fixar vi det!

Inloggningsuppgifterna är din mejl du angav när du teckna ditt kontrakt och de fyra sista siffrorna i din tagg är lösenordet.

Avbokning/Reservplatser
När du bokar dig på våra gruppass så har du som deltagare eget ansvar att boka av dig om du inte kan komma på passet. Du måste göra din avbokning senast 3 timmar innan passet börjar. Gör du ingen avanmälan så kommer vi anteckna ditt uteblivna pass och vidtar därefter åtgärder vid flera missade pass. Du kan alltid ringa receptionen och lämna meddelande på vår telefonsvarare om något oförutsett har hänt.

På vissa pass kan man hamna som reserv, detta betyder att du står i kö för att komma in som ordinarie deltagare på passet. För varje avbokning av ordinarie plats som sker så flyttas en ny reserv upp och blir ordinarie. Ett mejl går ut till alla reserver som blivit ordinarie, därför kan det vara bra att ha koll på sin mejl om man är reserv till ett pass.

Läs mer om passen nedanför!

Army
En perfekt kombination av styrka och högintensiv konditionsträning. Vi kommer arbeta mycket med skivstänger och vikter. Även andra träningsformer kommer förekomma. Vi arbetar i tabata intervaller där vi ger allt vi har under arbetstid och vilar kort stund därpå. Army utmanar hela kroppen och blir därmed en riktigt bra genomkörare. Missa inte chansen att ta ut dig ordentligt!

Seniorpower
Ett träningspass anpassat efter seniorer där vi tränar bland annat balans, kondition, koordination och styrka. Vi försöker blanda lite skoj och lek med allvar. Tänk på att ta med handskar. Vi kommer att träna med kroppsvikten i största mån men en del redskap kommer att finnas.

Wake Me Up
Vill du få träningen gjord innan jobbet är detta ett pass för dig. Vi kör en genomkörare för hela kroppen i en klassisk cirkelträning tidigt på morgonen. Starta dagen på absolut bästa sättet och slipp tänka på träningen efter jobbet.

Tabata 45
Intensivt Tabatapass där vi jobbar 20 sekunder och vilar 10. Här jobbar vi med kroppen som belastning men en del redskap kan tillkomma. Hela kroppen ska få tränas igenom där vi ger allt vi kan under 20 sekunder. Är du redo för en riktig utmaning?

Cirkelträning
Träning med 10 olika stationer där vi för det mesta arbetar i 40 sekunder och vilar i 20 per station. Stationerna är blandade med kondition och styrka. 4 gånger per station sedan gå vi vidare till nästa. Avslutar med nedvarvning och stretch.

Core 30
Kortare och lugnare träningspass för bålen. Här fokuserar vi på musklerna kring bålen så som mage, rygg, höft och säte. Ett Perfekt pass för dig som behöver stärka upp detta område.

Box
Boxningsinspirerat pass där du får utmana konditionen samtidigt som du slår olika teknikslag på mitsar och i luften. Även kroppsvikts övningar förekommer.

3x20

Ett härligt pass fördelat på:

20 minuter step

20 minuter aerobics

20 minuter styrka (kroppsvikt)

Fritt WiFi
Nu kan vi äntligen erbjuda gratis WIFI när du är här och tränar. Anslag med nätverksnamn och lösenord finns på anslagstavlan i gymmet, välkommen att börja surfa

Vill du få information om aktuella händelser och tips - Klicka här!